Binnenkort te bezoeken

Back To The 80's Party - Pop & Wave Party

Op de Back To The 80’s Party kun je dansen op DJ sL!m’s unieke mix van jaren 80 pop en wave songs. De geluidssoep wordt heet opgediend met de leukste songs uit de vroege jaren 80 gekruid met wat swingende invloedrijke muziek uit de jaren 70. Denk hierbij aan muziek van Simple Minds, U2, Duran Duran, New Order, David Bowie, The Cure, The Smiths, The Human League, INXS, Blondie, The Waterboys, Depeche Mode, Madness, Soft Cell, Spandau Ballet, Roxy Music, Kim Wilde, Talk Talk, The Pet Shop Boys, Talking Heads, Bronski Beat en wat sumiere uitstapjes naar disco georienteerde muziek van Prince, Madonna, Wham en Donna Summer.

De party is zeer geschikt voor dansende 40+ers, maar ook jongeren die de jaren 80 muziek later pas hebben ontdekt zijn van harte welkom.

Details:
 • Lokatie: De Fermerie, Muggeplein 9 7411 NW Deventer
  De Fermerie is een café met podium voor kleinschalige optredens met regelmatig live muziek of een dansavond in het weekend. De Fermerie ligt aan de rand van het centrum van Deventer.
 • Tijd: van 19:30 uur tot 00:00 uur
 • Entree: € 5,75 (via Eventgoose) of € 7,50 (aan de deur)
 • Bereikbaarheid: Vanaf het NS station is het 15 minuten wandelen naar De Fermerie. Kom je met de auto? Je kunt gratis parkeren op de Worp, daarna met het pontje over de IJssel en dan is het 5 minuten lopen naar de Fermerie. Tevens kun je parkeren in de Parkeergarage Brink (onder de Wilhelminabrug), van daaruit is het ook ongeveer 5 minuten lopen.
 • Zie ook: de Facebook evenement pagina, laat daarop zien dat je komt en deel het met je vrienden!

Morticia - Gothic / Dark Wave Party

Op de Morticia Party kun je dansen op de vetste new wave, darkwave, ebm, industrial en gothic songs en kletsen met soortgenoten tussen de 20 en 60 jaar.

Details:
 • Lokatie: Cerberus, Koekoekweg 18, 7557 PH Hengelo (Ov.)
  Ondanks dat Cerberus een jongerencentrum is verwelkomt het iedereen en is de party zeer geschikt voor jong en oud met de voorkeur voor duistere muziek.
 • Tijd: van 21:00 uur tot 02:00 uur
 • Entree: € 5,00 (aan de deur)
 • Bereikbaarheid: vanaf het NS station is het 15 minuten wandelen naar Cerberus. Als je met de auto komt is er voldoende gratis parkeergelegenheid in de wijk.
 • Zie ook: de Facebook evenement pagina, laat daarop zien dat je komt en deel het met je vrienden!

Shadowplay - Alternative 80's Party

Op de Shadowplay Party kunt je genieten van (on)verwachte dansbare, veel herkenbare en wat minder herkenbare tracks uit de roemruchte 80’s New Wave periode. Denk hierbij aan Joy Division, The Clash, Public Image Limited, The Cure, Siouxsie & The Banshees, Sisters Of Mercy, Simple Minds, The Smiths, Clan Of Xymox, Bauhaus, Depeche Mode, New Order, Gary Numan, OMD, the Human League, Soft Cell, Propaganda, Anne Clarke, DAF, Front 242, Nitzer Ebb, Duran Duran, Ultravox en Spandau Ballet. Maar ook aan de invloedrijke muziek van voorlopers als Roxy Music, Kraftwerk, Iggy Pop en David Bowie aangevuld met recentere acts die zich duidelijk hebben laten inspireren door de duistere jaren 80 muziek zoals Agent Side Grinder, Whispering Sons, Spetsnaz, Covenant, Schwarzblut en Editors.

Details:
 • Lokatie: Walhalla, Achter De Muren Zandpoort 20a, 7411 GE Deventer
  Walhalla zit in het centrum van Deventer nabij de Waag.
  Ondanks dat Walhalla een jongerencentrum is verwelkomt het iedereen en is de party zeer geschikt voor de 40+ met de voorkeur voor wat duistere muziek maar ook voor jongeren die deze muziek later pas hebben ontdekt.
 • Tijd: van 20:00 uur tot 01:00 uur
 • Entree: gratis
 • Bereikbaarheid: vanaf het NS station is het 11 minuten wandelen naar Walhalla. Kom je met de auto? De parkeergarage Brink (onder de Wilhelminabrug) is 3 minuten lopen. Heb je geen TomTom dan kun je hier een routebeschrijving downloaden.
 • Zie ook de Facebook evenement pagina, laat zien dat je komt en deel het met je vrienden.